TESTBANK RESOURCES

WORLD OF CHEMISTRY 3RD EDITION By STEVEN S. ZUMDAHL – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN 10: 1133109659 / ISBN 13: 9781133109655Book name: World of ChemistryEdition: 3rd EditionAuthor name: Steven S. Zumdahl, Susan A.Zumdahl, Donald J. DeCoste

In Stock

$19.00

Compare
SKU:000786000747

WORLD OF CHEMISTRY 3RD EDITION By STEVEN S. ZUMDAHL – Test Bank

CHAPTER 2: Matter

1.The state of matter for an object that has neither definite shape nor definite volume is

A.

solid

B.

liquid

C.

gaseous

D.

mixed

E.

elemental

ANS:CPTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

2.The state of matter for an object that has a definite volume but not a definite shape is

A.

elemental

B.

mixed

C.

liquid

D.

gaseous

E.

solid

ANS:CPTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

3.The state of matter for an object that has both definite volume and definite shape is

A.

gaseous

B.

mixed

C.

solid

D.

elemental

E.

liquid

ANS:APTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

4.Anything that has mass and volume is called __________.

ANS: matter

PTS: 1 TOP: Test: Chapter Test NOT: worldofchem_2013

Classify each of the following changes as (a) physical or (b) chemical

5.cooking an egg

A.

physical

B.

chemical

ANS:BPTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

6.melting snow

A.

physical

B.

chemical

ANS:APTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

7.subliming dry ice (CO2)

A.

physical

B.

chemical

ANS:APTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

8.burning toast

A.

physical

B.

chemical

ANS:BPTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

9.decomposing water

A.

physical

B.

chemical

ANS:BPTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

10.evaporating alcohol

A.

physical

B.

chemical

ANS:APTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

11.sanding a table top

A.

physical

B.

chemical

ANS:APTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

12.grinding grain

A.

physical

B.

chemical

ANS:APTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

13.fermenting fruit juice

A.

physical

B.

chemical

ANS:BPTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

14.dissolving sugar in water

A.

physical

B.

chemical

ANS:APTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

15.A __________ change involves a change in one or more physical properties, but no change in the fundamental components that make up the substance.

A.

chemical

B.

mixed

C.

potential

D.

physical

E.

kinetic

ANS:DPTS:1TOP:Test: Chapter Test

NOT:worldofchem_2013

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank for General Organic and Biological Chemistry 5th Edition Smith

$45.00
(0 Reviews)
  • Digital Download Instant Delivery
  • Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill Education; 5th edition (April 23, 2021)
  • Language ‏ : ‎ English
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1264647417
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1264647415
Quick Buy

Organic Chemistry 11th Edition by Solomons Fryhle Snyder - Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1118978889 ISBN-13: 978-1118978887Author: Snyder Solomons, FryhlePublisher ‏ : ‎ Wiley; 11 edition
Quick Buy

WORLD OF CHEMISTRY 3RD EDITION By STEVEN S. ZUMDAHL - Test Bank

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN 10: 1133109659 / ISBN 13: 9781133109655Book name: World of ChemistryEdition: 3rd EditionAuthor name: Steven S. Zumdahl, Susan A.Zumdahl, Donald J. DeCoste
Quick Buy

Chemistry 12th Edition Chang Test Bank

$22.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0078021510 ISBN-13: 9780078021510Authors: Raymond chang and Kenneth GoldsbyPublished By: McGraw-Hill Education

 

 

Product has been added to your cart