TESTBANK RESOURCES

Using MIS 9th Edition Kroenke – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10 ‏ : ‎ 0134106784 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134106786Authors: David Kroenke, Randall BoylePublisher ‏ : ‎ Pearson

In Stock

$19.00

Compare
SKU:000786000713

Using MIS 9th Edition Kroenke – Test Bank

Using MIS, 9e (Kroenke)

Chapter 1   The Importance of MIS

1) ________ states that the number of transistors per square inch on an integrated chip doubles every 18 months.

A) Nielsen’s Law

B) Faraday’s Law

C) Moore’s Law

D) Newton’s Law

Answer:  C

AACSB:  Information Technology

Difficulty:  1: Easy

Course LO:  Discuss the key issues involved in managing the components of IT infrastructure

LO:  1.1: Why is introduction to MIS the most important class in the business school?

Classification:  Concept

2) According to Moore’s Law, the ________.

A) price of an integrated chip reduces once in 18 months

B) performance of each transistor on a square inch of an integrated chip doubles every year

C) number of transistors per square inch on an integrated chip doubles every 18 months

D) density of a transistor decreases every year

Answer:  C

AACSB:  Information Technology

Difficulty:  2: Moderate

Course LO:  Discuss the key issues involved in managing the components of IT infrastructure

LO:  1.1: Why is introduction to MIS the most important class in the business school?

Classification:  Concept

3) Which of the following is a major implication of Moore’s Law?

A) Data processing activities have become complex and time-consuming.

B) Costs of computing and processing have increased.

C) The size of integrated chips has increased.

D) Costs of communications and storage have become very low.

Answer:  D

AACSB:  Information Technology

Difficulty:  2: Moderate

Course LO:  Discuss the key issues involved in managing the components of IT infrastructure

LO:  1.1: Why is introduction to MIS the most important class in the business school?

Classification:  Concept

4) Which of the following ratios has fallen as a result of Moore’s Law?

A) price/performance

B) demand/supply

C) profit/loss

D) debt/equity

Answer:  A

AACSB:  Information Technology

Difficulty:  1: Easy

Course LO:  Discuss the key issues involved in managing the components of IT infrastructure

LO:  1.1: Why is introduction to MIS the most important class in the business school?

Classification:  Concept

5) In 1972, computer scientist ________ recognized that digital devices would change the world as they evolved and became widely used.

A) Gordon Bell

B) Robert Metcalfe

C) Gordon Moore

D) Jakob Nielsen

Answer:  A

AACSB:  Information Technology

Difficulty:  1: Easy

Course LO:  Describe the components of an information system (IS)

LO:  1.1: Why is introduction to MIS the most important class in the business school?

Classification:  Concept

6) ________ states that the value of a network is equal to the square of the number of users connected to it.

A) Moore’s Law

B) Metcalfe’s Law

C) Bell’s Law

D) Nielsen’s Law

Answer:  B

AACSB:  Information Technology

Difficulty:  1: Easy

Course LO:  Describe the components of an information system (IS)

LO:  1.1: Why is introduction to MIS the most important class in the business school?

Classification:  Concept

7) Google’s Project Loon is a major effort to ________.

A) decrease the size of storage devices, while increasing their capacity

B) facilitate the use of Internet on submarines, while they are submerged

C) promote the use of virtual machines, that operate on voice command

D) bring Internet access to everyone using a network of inflated balloons

Answer:  D

AACSB:  Information Technology

Difficulty:  2: Moderate

Course LO:  Describe the components of an information system (IS)

LO:  1.1: Why is introduction to MIS the most important class in the business school?

Classification:  Concept

8) Despite the rapid growth of technology, digital devices fail to impact the industry.

Answer:  FALSE

AACSB:  Information Technology

Difficulty:  1: Easy

Course LO:  Describe the components of an information system (IS)

LO:  1.1: Why is introduction to MIS the most important class in the business school?

Classification:  Concept

9) Gordon Moore was the inventor of Ethernet.

Answer:  FALSE

AACSB:  Information Technology

Difficulty:  1: Easy

Course LO:  Describe the components of an information system (IS)

LO:  1.1: Why is introduction to MIS the most important class in the business school?

Classification:  Concept

10) According to Moore’s Law, the number of transistors per square inch on an integrated chip doubles every 18 months.

Answer:  TRUE

AACSB:  Information Technology

Difficulty:  1: Easy

Course LO:  Discuss the key issues involved in managing the components of IT infrastructure

LO:  1.1: Why is introduction to MIS the most important class in the business school?

Classification:  Concept

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank for The Legal Environment of Business: Text and Cases 11th Edition Cross

$50.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadAuthors: Frank B. Cross, Roger LeRoy MillerISBN-10: 0357129768ISBN-13: 9780357129760Publisher ‏ : ‎ Cengage LearningEdition: 11
Quick Buy

The Management of Strategy Concepts International Edition 10th Edition by R. Duane Ireland - Test Bank

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1133584691, ISBN-13: 9781133584698
Quick Buy

Test Bank For An Introduction To Business Ethics 6Th Edition By Joseph DesJardins

$24.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1259922664 ISBN-10: 1259922669
Quick Buy

Human Resource Management Gaining A Competitive Advantage 10th Edition Noe by Raymond Andrew Noe - Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1259578127
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259578120
  • Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 10th edition (February 12, 2016)
Quick Buy

Test Bank For Human Resource Management 9th Edition by Gary Dessler

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0130664928
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0130664921
  • Publisher ‏ : ‎ Pearson College Div; 9th edition (February 22, 2002)

 

 

Product has been added to your cart