TESTBANK RESOURCES

Understanding Abnormal Behavior 11th Edition by David Sue – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1305088061 ISBN-10: 9781305088061

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.

Compare
SKU:000786000545

Understanding Abnormal Behavior 11th Edition by David Sue – Test Bank

Multiple Choice

1. ​A clinician has collected data about a client based on observations, interview material, and psychological test results. As a first step in the treatment process, the clinician will evaluate this information and formulate a(n) ____.

  a.  ​psychodiagnosis

  b.  ​therapeutic plan

  c.  ​model

  d.  ​assessment instrument

ANSWER:   a

REFERENCES:   Introduction

LEARNING OBJECTIVES:   UABB.SUES.16.3.1 – Explain how psychological tests and evaluation procedures are evaluated for accuracy.

OTHER:   Factual

2. ​Which statement about psychodiagnosis is accurate?

  a.  ​It involves describing and drawing inferences about a person’s psychological state.

  b.  ​It is the basis of all research on psychological disorders.

  c.  ​It includes physical or biological causes for symptoms.

  d.  ​It is the last step in the treatment process.

ANSWER:   a

REFERENCES:   Introduction

LEARNING OBJECTIVES:   UABB.SUES.16.3.1 – Explain how psychological tests and evaluation procedures are evaluated for accuracy.

OTHER:   Factual

3. ​A ____ provides therapists with distinct categories, indicators, and nomenclature for different patterns of behavior, thought processes, and emotional disturbances.

  a.  ​psychodiagnosis

  b.  ​psychometric examination

  c.  ​classification system

  d.  ​diagnosis

ANSWER:   c

REFERENCES:   Diagnosing Mental Disorders

LEARNING OBJECTIVES:   UABB.SUES.16.3.3 – Explain how professionals make a psychiatric diagnosis.

OTHER:   Factual

4. ​A psychologist gives the same test to a client twice. The tests are separated by six days. If the test results are quite dissimilar, we could say that the test has weak ____.

  a.  ​test-retest reliability

  b.  ​interrater reliability

  c.  ​internal consistency

  d.  ​predictive validity

ANSWER:   a

REFERENCES:   Reliability and Validity

LEARNING OBJECTIVES:   UABB.SUES.16.3.1 – Explain how psychological tests and evaluation procedures are evaluated for accuracy.

OTHER:   Conceptual

5. ​Professor Wapner wants to develop a new psychometric test of anxiety. He must be careful to have the various items on the test yield similar results to ensure that it will be high in ____.

  a.  ​interrater reliability

  b.  ​test-retest reliability

  c.  ​construct validity

  d.  ​internal consistency

ANSWER:   d

REFERENCES:   Reliability and Validity

LEARNING OBJECTIVES:   UABB.SUES.16.3.1 – Explain how psychological tests and evaluation procedures are evaluated for accuracy.

OTHER:   Applied

6. ​Dr. Frederick is developing a new test for binge eating disorders. She finds that people who score high on the test engage in more binge eating and other forms of abnormal eating behaviors than people who score low on the test. These results indicate that the test has ____.

  a.  ​good content validity

  b.  ​interrater reliability

  c.  ​high test-retest reliability

  d.  ​good internal consistency

ANSWER:   a

REFERENCES:   Reliability and Validity

LEARNING OBJECTIVES:   UABB.SUES.16.3.1 – Explain how psychological tests and evaluation procedures are evaluated for accuracy.

OTHER:   Applied

7. ​Which assessment best illustrates the concept of reliability?

  a.  ​A test that measures depression and appears to have items that cover the spectrum of symptoms for depression

  b.  ​A test that measures counselor aptitude that, when given to prospective counselors, accurately predicts those who will and those who will not perform well in a counseling vocation

  c.  ​A test that measures attention-deficit hyperactivity disorder and accurately identifies children who currently have difficulty in the classroom

  d.  ​A test that measures disordered eating behaviors and attitudes that yields similar scores when completed two weeks apart

ANSWER:   d

REFERENCES:   Reliability and Validity

LEARNING OBJECTIVES:   UABB.SUES.16.3.1 – Explain how psychological tests and evaluation procedures are evaluated for accuracy.

OTHER:   Conceptual

8. ​A psychologist wants to assess the construct validity of a new test. He can do so by showing that ____.

  a.  ​scores at Time 1 predict behavior at Time 2

  b.  ​all portions of the test produce similar results

  c.  ​the test results for a group correlate with related measures of a phenomenon

  d.  ​scores on the test are consistent over time

ANSWER:   c

REFERENCES:   Reliability and Validity

LEARNING OBJECTIVES:   UABB.SUES.16.3.1 – Explain how psychological tests and evaluation procedures are evaluated for accuracy.

OTHER:   Applied

9. ​What is the best description of assessment?

  a.  ​Making conclusions based on comprehensive information

  b.  ​Beginning treatment in order to judge the client’s prognosis

  c.  ​Making a diagnosis using DSM-5

  d.  ​Interviewing, without using psychological tests

ANSWER:   a

REFERENCES:   Assessment and Classification of Mental Disorders

LEARNING OBJECTIVES:   UABB.SUES.16.3.2 – Describe the kinds of tools that clinicians employ in evaluating a client’s mental health.

OTHER:   Factual

10. ​Dr. Peterson has collected clinical observations, neurological test data, psychological test scores, and interview material on Mrs. Davis. If Dr. Peterson is doing this for the purpose of drawing conclusions that will lead to a diagnosis of Mrs. Davis, we can infer that Dr. Peterson is ____.

  a.  ​a psychoanalyst

  b.  ​using reliable and valid measures

  c.  ​doing an assessment

  d.  ​using the DSM-5

ANSWER:   c

REFERENCES:   Assessment and Classification of Mental Disorders

LEARNING OBJECTIVES:   UABB.SUES.16.3.2 – Describe the kinds of tools that clinicians employ in evaluating a client’s mental health.

OTHER:   Applied

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Human Sexuality Diversity in Contemporary Society 10th Edition By William Yarber

Original price was: $55.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN10: 1260397122, ISBN13: 9781260397123
Quick Buy

Learning And Memory 4th Edition By Scott Terry - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0205658628 ISBN-13: 978-0205658626EDITION: 4th EditionAUTHOR: Scott TerryPUBLISHER: Pearson
Quick Buy

Test Bank For Adult Development and Aging The Canadian Experience by Lori Harper

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0176594132 ISBN-13: 978-0176594138
Quick Buy

Test Bank For A Topical Approach to Lifespan Development 9Th Edition By Santrock

Original price was: $55.00.Current price is: $33.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1259708787 ISBN-10: 1259708780
Quick Buy

Test Bank Prescott's Microbiology 11Th Edition By Joanne Willey

Original price was: $75.00.Current price is: $45.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1260409024 ISBN-10: 1260409023
Quick Buy

Test Bank For American Government Institutions & Policies 14th Edition by James Q. Wilson

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1285195094 ISBN-10: 1285195094
Quick Buy

Test Bank For A Guide to Crisis Intervention 5th Edition

Original price was: $65.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1285739908 ISBN-10: 1285739906

 

 

Product has been added to your cart