TESTBANK RESOURCES

Test Bank For Practical Business Math Procedures Jeffrey Slater 13 Edition

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN10: 1260239489 ISBN13: 9781260239485

In Stock

$30.00

Compare
SKU:000786000262

Test Bank For Practical Business Math Procedures Jeffrey Slater 13 Edition

Practical Business Math Procedures, 13e (Slater)

Chapter 2   Fractions

1) A proper fraction is when the numerator is greater than the denominator.

Answer:  FALSE

Explanation:  A proper fraction is when the numerator is smaller than the denominator.

Difficulty: 1 Easy

Topic:  LU 02-01 Types of Fractions and Conversion Procedures

Learning Objective:  02-01 (1) Recognize the three types of fractions.

Bloom’s:  Remember

Type:  Static

Accessibility:  Keyboard Navigation

2) The writing of a whole number and a proper fraction is an improper fraction.

Answer:  FALSE

Explanation:  The writing of a whole number and a proper fraction is a mixed number.

Difficulty: 1 Easy

Topic:  LU 02-01 Types of Fractions and Conversion Procedures

Learning Objective:  02-01 (1) Recognize the three types of fractions.

Bloom’s:  Remember

Type:  Static

Accessibility:  Keyboard Navigation

3) 4/5 is a proper fraction.

Answer:  TRUE

Explanation:  Review your notes on terminology and vocabulary related to this material.

Difficulty: 1 Easy

Topic:  LU 02-01 Types of Fractions and Conversion Procedures

Learning Objective:  02-01 (1) Recognize the three types of fractions.

Bloom’s:  Remember

Type:  Static

Accessibility:  Keyboard Navigation

4) When a mixed number is converted to an improper fraction, the new numerator is placed over the old denominator.

Answer:  TRUE

Explanation:  Review your notes on terminology and vocabulary related to this material.

Difficulty: 1 Easy

Topic:  LU 02-01 Types of Fractions and Conversion Procedures

Learning Objective:  02-01 (2) Convert improper fractions to whole or mixed numbers and mixed numbers to improper fractions.

Bloom’s:  Remember

Type:  Static

Accessibility:  Keyboard Navigation

5) The greatest common divisor can be zero.

Answer:  FALSE

Explanation:  The greatest common divisor cannot be zero.

Difficulty: 1 Easy

Topic:  LU 02-01 Types of Fractions and Conversion Procedures

Learning Objective:  02-01 (3) Convert fractions to lowest and highest terms.

Bloom’s:  Remember

Type:  Static

Accessibility:  Keyboard Navigation

6) Inspection as well as the step approach could be used to find the least common denominator.

Answer:  TRUE

Explanation:  Review your notes on terminology and vocabulary related to this material.

Difficulty: 1 Easy

Topic:  LU 02-01 Types of Fractions and Conversion Procedures

Learning Objective:  02-01 (3) Convert fractions to lowest and highest terms.

Bloom’s:  Remember

Type:  Static

Accessibility:  Keyboard Navigation

7) In the step approach the last divisor used is the greatest common divisor.

Answer:  TRUE

Explanation:  Review your notes on terminology and vocabulary related to this material.

Difficulty: 1 Easy

Topic:  LU 02-01 Types of Fractions and Conversion Procedures

Learning Objective:  02-01 (3) Convert fractions to lowest and highest terms.

Bloom’s:  Remember

Type:  Static

Accessibility:  Keyboard Navigation

8) Fractions should never be reduced to their lowest terms.

Answer:  FALSE

Explanation:  Fractions should always be reduced to their lowest terms.

Difficulty: 1 Easy

Topic:  LU 02-01 Types of Fractions and Conversion Procedures

Learning Objective:  02-01 (3) Convert fractions to lowest and highest terms.

Bloom’s:  Remember

Type:  Static

Accessibility:  Keyboard Navigation

9) The greatest common divisor and the least common denominator are really the same.

Answer:  FALSE

Explanation:  The least common multiple and the least common denominator are the same number.

Difficulty: 1 Easy

Topic:  LU 02-01 Types of Fractions and Conversion Procedures; LU 02-02 Adding and Subtracting Fractions

Learning Objective:  02-01 (3) Convert fractions to lowest and highest terms.; 02-02 (1) Add like and unlike fractions.

Bloom’s:  Remember

Type:  Static

Accessibility:  Keyboard Navigation

10) The least common denominator of fractions can be found by observation or by the use of prime numbers.

Answer:  TRUE

Explanation:  Review your notes on terminology and vocabulary related to this material.

Difficulty: 1 Easy

Topic:  LU 02-02 Adding and Subtracting Fractions

Learning Objective:  02-02 (1) Add like and unlike fractions.

Bloom’s:  Remember

Type:  Static

Accessibility:  Keyboard Navigation

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank for The Legal Environment of Business: Text and Cases 11th Edition Cross

$50.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadAuthors: Frank B. Cross, Roger LeRoy MillerISBN-10: 0357129768ISBN-13: 9780357129760Publisher ‏ : ‎ Cengage LearningEdition: 11
Quick Buy

Test Bank For Human Resource Management 9th Edition by Gary Dessler

$15.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0130664928
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0130664921
  • Publisher ‏ : ‎ Pearson College Div; 9th edition (February 22, 2002)
Quick Buy

Test Bank For An Introduction To Business Ethics 6Th Edition By Joseph DesJardins

$24.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1259922664 ISBN-10: 1259922669
Quick Buy

The Management of Strategy Concepts International Edition 10th Edition by R. Duane Ireland - Test Bank

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1133584691, ISBN-13: 9781133584698
Quick Buy

Human Resource Management Gaining A Competitive Advantage 10th Edition Noe by Raymond Andrew Noe - Test Bank

$25.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1259578127
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259578120
  • Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 10th edition (February 12, 2016)

 

 

Product has been added to your cart