TESTBANK RESOURCES

Test Bank For Physical Examination And Health Assessment 7th Edition by Carolyn Jarvis

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10 ‏: ‎0323310605ISBN-13 ‏: ‎978-0323310604

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $30.00.

Compare
SKU:000786000235

Test Bank For Physical Examination And Health Assessment 7th Edition by Carolyn Jarvis

Chapter 03: The Interview

Jarvis: Physical Examination & Health Assessment, 7th Edition

MULTIPLE CHOICE

1. The nurse is conducting an interview with a woman who has recently learned that she is pregnant and who has come to the clinic today to begin prenatal care. The woman states that she and her husband are excited about the pregnancy but have a few questions. She looks nervously at her hands during the interview and sighs loudly. Considering the concept of communication, which statement does the nurse know to be most accurate? The woman is:

a.

Excited about her pregnancy but nervous about the labor.

b.

Exhibiting verbal and nonverbal behaviors that do not match.

c.

Excited about her pregnancy, but her husband is not and this is upsetting to her.

d.

Not excited about her pregnancy but believes the nurse will negatively respond to her if she states this.

ANS: B

Communication is all behaviors, conscious and unconscious, verbal and nonverbal. All behaviors have meaning. Her behavior does not imply that she is nervous about labor, upset by her husband, or worried about the nurse’s response.

DIF: Cognitive Level: Analyzing (Analysis) REF: p. 28

MSC:Client Needs: Psychosocial Integrity

2. Receiving is a part of the communication process. Which receiver is most likely to misinterpret a message sent by a health care professional?

a.

Well-adjusted adolescent who came in for a sports physical

b.

Recovering alcoholic who came in for a basic physical examination

c.

Man whose wife has just been diagnosed with lung cancer

d.

Man with a hearing impairment who uses sign language to communicate and who has an interpreter with him

ANS: C

The receiver attaches meaning determined by his or her experiences, culture, self-concept, and current physical and emotional states. The man whose wife has just been diagnosed with lung cancer may be experiencing emotions that affect his receiving.

DIF: Cognitive Level: Analyzing (Analysis) REF: p. 28

MSC:Client Needs: Psychosocial Integrity

3. The nurse makes which adjustment in the physical environment to promote the success of an interview?

a.

Reduces noise by turning off televisions and radios

b.

Reduces the distance between the interviewer and the patient to 2 feet or less

c.

Provides a dim light that makes the room cozy and helps the patient relax

d.

Arranges seating across a desk or table to allow the patient some personal space

ANS: A

The nurse should reduce noise by turning off the television, radio, and other unnecessary equipment, because multiple stimuli are confusing. The interviewer and patient should be approximately 4 to 5 feet apart; the room should be well-lit, enabling the interviewer and patient to see each other clearly. Having a table or desk in between the two people creates the idea of a barrier; equal-status seating, at eye level, is better.

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 29

MSC:Client Needs: Psychosocial Integrity

4. In an interview, the nurse may find it necessary to take notes to aid his or her memory later. Which statement is true regarding note-taking?

a.

Note-taking may impede the nurse’s observation of the patient’s nonverbal behaviors.

b.

Note-taking allows the patient to continue at his or her own pace as the nurse records what is said.

c.

Note-taking allows the nurse to shift attention away from the patient, resulting in an increased comfort level.

d.

Note-taking allows the nurse to break eye contact with the patient, which may increase his or her level of comfort.

ANS: A

The use of history forms and note-taking may be unavoidable. However, the nurse must be aware that note-taking during the interview has disadvantages. It breaks eye contact too often and shifts the attention away from the patient, which diminishes his or her sense of importance. Note-taking may also interrupt the patient’s narrative flow, and it impedes the observation of the patient’s nonverbal behavior.

DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension) REF: p. 30

MSC:Client Needs: Psychosocial Integrity

5. The nurse asks, “I would like to ask you some questions about your health and your usual daily activities so that we can better plan your stay here.” This question is found at the __________ phase of the interview process.

a.

Summary

b.

Closing

c.

Body

d.

Opening or introduction

ANS: D

When gathering a complete history, the nurse should give the reason for the interview during the opening or introduction phase of the interview, not during or at the end of the interview.

DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension) REF: p. 31

MSC:Client Needs: Psychosocial Integrity

6. A woman has just entered the emergency department after being battered by her husband. The nurse needs to get some information from her to begin treatment. What is the best choice for an opening phase of the interview with this patient?

a.

“Hello, Nancy, my name is Mrs. C.”

b.

“Hello, Mrs. H., my name is Mrs. C. It sure is cold today!”

c.

“Mrs. H., my name is Mrs. C. How are you?”

d.

“Mrs. H., my name is Mrs. C. I’ll need to ask you a few questions about what happened.”

ANS: D

Address the person by using his or her surname. The nurse should introduce him or herself and give the reason for the interview. Friendly small talk is not needed to build rapport.

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 31

MSC:Client Needs: Psychosocial Integrity

7. During an interview, the nurse states, “You mentioned having shortness of breath. Tell me more about that.” Which verbal skill is used with this statement?

a.

Reflection

b.

Facilitation

c.

Direct question

d.

Open-ended question

ANS: D

The open-ended question asks for narrative information. It states the topic to be discussed but only in general terms. The nurse should use it to begin the interview, to introduce a new section of questions, and whenever the person introduces a new topic.

DIF: Cognitive Level: Understanding (Comprehension) REF: p. 31

MSC:Client Needs: Psychosocial Integrity

8. A patient has finished giving the nurse information about the reason he is seeking care. When reviewing the data, the nurse finds that some information about past hospitalizations is missing. At this point, which statement by the nurse would be most appropriate to gather these data?

a.

“Mr. Y., at your age, surely you have been hospitalized before!”

b.

“Mr. Y., I just need permission to get your medical records from County Medical.”

c.

“Mr. Y., you mentioned that you have been hospitalized on several occasions. Would you tell me more about that?”

d.

“Mr. Y., I just need to get some additional information about your past hospitalizations. When was the last time you were admitted for chest pain?”

ANS: D

The nurse should use direct questions after the person’s opening narrative to fill in any details he or she left out. The nurse also should use direct questions when specific facts are needed, such as when asking about past health problems or during the review of systems.

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 31

MSC:Client Needs: Psychosocial Integrity

9. In using verbal responses to assist the patient’s narrative, some responses focus on the patient’s frame of reference and some focus on the health care provider’s perspective. An example of a verbal response that focuses on the health care provider’s perspective would be:

a.

Empathy.

b.

Reflection.

c.

Facilitation.

d.

Confrontation.

ANS: D

When the health care provider uses the response of confrontation, the frame of reference shifts from the patient’s perspective to the perspective of the health care provider, and the health care provider starts to express his or her own thoughts and feelings. Empathy, reflection, and facilitation responses focus on the patient’s frame of reference.

DIF: Cognitive Level: Remembering (Knowledge) REF: p. 32

MSC:Client Needs: Psychosocial Integrity

10. When taking a history from a newly admitted patient, the nurse notices that he often pauses and expectantly looks at the nurse. What would be the nurse’s best response to this behavior?

a.

Be silent, and allow him to continue when he is ready.

b.

Smile at him and say, “Don’t worry about all of this. I’m sure we can find out why you’re having these pains.”

c.

Lean back in the chair and ask, “You are looking at me kind of funny; there isn’t anything wrong, is there?”

d.

Stand up and say, “I can see that this interview is uncomfortable for you. We can continue it another time.”

ANS: A

Silent attentiveness communicates that the person has time to think and to organize what he or she wishes to say without an interruption from the nurse. Health professionals most often interrupt this thinking silence. The other responses are not conducive to ideal communication.

DIF: Cognitive Level: Applying (Application) REF: p. 33

MSC:Client Needs: Psychosocial Integrity

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 27Format: PDFISBN-13: 978-1496398178ISBN-10: 1496398173Publisher: LWWAuthors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G.Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano
Quick Buy

Nursing Informatics for the Advanced Practice Nurse 2nd Ed. Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $23.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 30Format: PDFISBN-13: 978-0826140456ISBN-10: 0826140459Publisher: ‎ LWWAuthors: FAAN McBride, Susan, FAAN Tietze, & Mari
Quick Buy

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
Quick Buy

Advanced Assessment: Interpreting Findings and Formulating Differential Diagnoses, 4th Edition Goolsby Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $21.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 22Format: PDFISBN-13: 978-0803668942ISBN-10: 0803668945Publisher: ‎ F.A. Davis CompanyAuthors: Mary Jo Goolsby, Laurie Grubbs
Quick Buy

Pharmacotherapeutics for Advanced Practice: A Practical Approach 4th Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 32Format: PDFISBN-13: 978-1496319968ISBN-10: 9781496319968Publisher: ‎ LWWAuthors: Virginia Poole Arcangelo, Andrew M.Peterson PharmD, Veronica Wilbur, Jennifer A. Reinhold
Quick Buy

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders
Quick Buy

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1605477788 ISBN-13: 978-1605477787Publisher ‏ : ‎ Lippincott Williams & Wilkins; 2nd editionAuthors: Ph.D. Melnyk, Bernadette Mazurek,Ellen Fineout-overholt

 

 

Product has been added to your cart