TESTBANK RESOURCES

Test Bank For Inquiry into Physics 8th Edition by Vern J. Ostdiek

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10: 1337879665  ISBN-13: 9781337879668

In Stock

$35.00

Compare
SKU:00078600086

Test Bank For Inquiry into Physics 8th Edition by Vern J. Ostdiek

Chapter 03: Energy and Conservation Laws

1. Conservation laws can be used even when the details of what is occurring inside a system aren’t known.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

2. The momentum of an object never changes.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

3. Kinetic energy is conserved in elastic collisions.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

4. Linear momentum is conserved in all collisions.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

5. Momentum is conserved only when there is no friction.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

6. Work done within an isolated system can increase the energy of the system.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

7. Centripetal force changes linear momentum but not angular momentum.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

Consider a situation where two moving objects collide and rebound from each other.

8. Kinetic energy is definitely conserved.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

PREFACE NAME:   Objects Collide Rebound

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

9. Linear momentum is definitely conserved.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

PREFACE NAME:   Objects Collide Rebound

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

Consider a situation where two moving objects collide, stick to each other, and move off together.

10. Kinetic energy is definitely not conserved.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

PREFACE NAME:   Objects Collide Stick

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank Physics Principles with Applications 7th Edition Giancoli By

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0321625927, ISBN-13: 9780321625922

University Physics with Modern Physics 14th Edition By Young - Test Bank

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0133977981 ISBN-10: 0133977986 Authors: Young, Freedman Edition: 14th Edition Publisher: Pearson Copyright: 2016

Test Bank For Physics of Everyday Phenomena 9Th edition By W,Thomas

$40.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN10: 1259894002, ISBN13: 9781259894008

Test Bank For Inquiry into Physics 8th Edition by Vern J. Ostdiek

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1337879665  ISBN-13: 9781337879668

Product has been added to your cart