TESTBANK RESOURCES

Test Bank For Anatomy & Physiology An Integrative Approach 3rd Edtion By Michael McKinley

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1260084701 ISBN-13: 978-1260084702

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.

Compare
SKU:000786000411

Test Bank For Anatomy & Physiology An Integrative Approach 3rd Edtion By Michael McKinley

Anatomy & Physiology, 3e (McKinley) Chapter 2   Atoms, Ions, and Molecules

1) Anything that has mass and occupies space is considered to be ________.

Answer:  matter

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.01 Define matter, and list its three forms.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

2) The three forms of matter are

A) air, water, and solids.

B) solids, liquids, and gases.

C) blood, bone, and air.

D) vapor, water, and solid.

Answer:  B

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.01 Define matter, and list its three forms.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

3) Which of the following has the smallest mass?

A) An electron

B) An atomic nucleus

C) A proton

D) A neutron

Answer:  A

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.02 Describe and differentiate among the subatomic particles that compose atoms.

Bloom’s:  2. Understand

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

4) An atomic nucleus consists of protons and neutrons and is positively charged.

Answer:  TRUE

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.02 Describe and differentiate among the subatomic particles that compose atoms.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

5) Which of the following statements accurately describes electrons?

A) They are found inside the nucleus and have a positive charge.

B) They are in orbitals outside the nucleus and have a positive charge.

C) They are found inside the nucleus and have a negative charge.

D) They are in orbitals outside the nucleus and have a negative charge.

Answer:  D

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.02 Describe and differentiate among the subatomic particles that compose atoms.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

6) An element’s atomic number is determined by the number of ________ in one atom of that element.

A) protons

B) nuclei

C) electrons

D) neutrons

E) atomic mass units

Answer:  A

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.03 Explain the arrangement of elements in the periodic table based on atomic number.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

7) Within the periodic table, elements are organized consecutively by

A) atomic mass within columns.

B) atomic mass within rows.

C) atomic number within columns.

D) atomic number within rows.

Answer:  D

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.03 Explain the arrangement of elements in the periodic table based on atomic number.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

8) The number of neutrons in an atom can be determined by

A) subtracting the atomic number from the atomic mass.

B) subtracting the atomic mass from the atomic number.

C) adding the atomic mass to the atomic number.

D) adding the number of protons to the number of electrons.

E) adding the number of protons to the atomic number.

Answer:  A

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.03 Explain the arrangement of elements in the periodic table based on atomic number.

Bloom’s:  2. Understand

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

9) When diagramming an atom, the innermost shell is filled with ________ electrons.

A) two

B) six

C) eight

D) ten

Answer:  A

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.04 Diagram the structure of an atom.

Bloom’s:  1. Remember

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

10) Explain how the structure of an oxygen atom with an atomic mass of sixteen would be diagrammed. Include the number of subatomic particles in each part of the atom.

Answer:  The nucleus would consist of eight protons and eight neutrons. There would be two electron shells; the innermost would contain two electrons and the outer one would hold six.

Section:  02.01

Topic:  Atoms and molecules

Learning Objective:  02.01.04 Diagram the structure of an atom.

Bloom’s:  3. Apply

HAPS Topic:  Module C01 Atoms & molecules.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Anatomy and Physiology The Unity of Form Function 9th Edition Saladin Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 29Format: PDFISBN-13: ‎978-1260256000ISBN-10: ‎1260256006Author: Kenneth SaladinPublisher: ‎MG. Hill; 9th edition
Quick Buy

Fundamentals of Anatomy & Physiology 11th Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $21.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 29Format: PDFISBN-13: 978-0134396026ISBN-10: 0134396022Publisher: ‎ PearsonAuthors: Frederic Martini, Judi Nath, Edwin Bartholomew
Quick Buy

Guyton and Hall Textbook of Medical Physiology 14th Edition Hall Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
  • Instant Download Digital Delivery
  • Publisher ‏ : ‎ Elsevier; 14th edition (June 30, 2020)
  • Language ‏ : ‎ English
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0323597122
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0323597128
Quick Buy

Human Physiology An Integrated Approach 7th Edition By Silverthorn -Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0321981227 ISBN-13: 978-0321981226Publisher ‏ : ‎ Pearson; 7th editionAuthor: Dee Unglaub Silverthorn
Quick Buy

Understanding Anatomy & Physiology 3rd Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $23.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 25Format: PDFISBN-13:978-0803676459ISBN-10: 080367645XPublisher: ‎ FA DavisAuthor: Gale Sloan Thompson
Quick Buy

Test Bank for Advanced Physiology and Pathophysiology: Essentials for Clinical Practice

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
  • Digital Download Instant Delivery
  • Publisher ‏ : ‎ Springer Publishing Company; 1st edition (March 31, 2020)
  • Language ‏ : ‎ English
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0826177077
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0826177070
Quick Buy

Test Bank For Hole’s Human Anatomy And Physiology, 14th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadBy: David N. Shier Dr., Jackie L. Butler,Ricki Lewis Dr.Publisher: McGraw HillISBN-10: 0078024293ISBN-13: 9780078024290

 

 

Product has been added to your cart