TESTBANK RESOURCES

Test Bank For American Corrections 11th Edition by Todd R. Clear

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1305093300 ISBN-10: 1305093305

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $23.00.

Compare
SKU:000786000451

Test Bank For American Corrections 11th Edition by Todd R. Clear

True / False

1. ​The Pennsylvania System focused on the isolation of inmates and serving penance.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   The Arrival of the Penitentiary

LEARNING OBJECTIVES:   ACOR.CLEA.16.03.02 – Distinguish the basic assumptions of the penitentiary systems of Pennsylvania and New York.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

2. ​English trends and practices greatly influenced American corrections.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   The Colonial Period

LEARNING OBJECTIVES:   ACOR.CLEA.16.03.01 – Describe “The Great Law” of Pennsylvania and note its importance.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

3. ​The Auburn System focused on a congregate system of operations.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   The Arrival of the Penitentiary

LEARNING OBJECTIVES:   ACOR.CLEA.16.03.02 – Distinguish the basic assumptions of the penitentiary systems of Pennsylvania and New York.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

4. ​Social and political values greatly influence correctional thought and practices.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   The Arrival of the PenitentiaryThe Development of Prisons in the South and West

LEARNING OBJECTIVES:   ACOR.CLEA.16.03.02 – Distinguish the basic assumptions of the penitentiary systems of Pennsylvania and New York.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

5. ​The positivist school looked to free will and rational thought as the reason for crime.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   The Rise of the Progressives

LEARNING OBJECTIVES:   ACOR.CLEA.16.03.04 – Understand the reforms advocated by the Progressives.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

6. ​The original penitentiary relied on penance and contemplation as the means for the criminal offender to move from sin toward perfection.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   The Arrival of the Penitentiary

LEARNING OBJECTIVES:   ACOR.CLEA.16.03.02 – Distinguish the basic assumptions of the penitentiary systems of Pennsylvania and New York.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

7. ​Within 40 years of their initiation, penitentiaries had become overcrowded, understaffed, and minimally financed.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   The Rise of the Progressives

LEARNING OBJECTIVES:   ACOR.CLEA.16.03.03 – Discuss the elements of the Cincinnati Declaration.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

8. ​Correctional practices, especially the use of the penitentiary, developed similarly across the United States.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   The Arrival of the PenitentiaryThe Development of Prisons in the South and West

LEARNING OBJECTIVES:   ACOR.CLEA.16.03.02 – Distinguish the basic assumptions of the penitentiary systems of Pennsylvania and New York.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

9. ​Corrections based on the assumption that criminal behavior can be treated is known as the crime control model.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

REFERENCES:   The Crime Control Model: The Pendulum Swings Again

LEARNING OBJECTIVES:   ACOR.CLEA.16.03.07 – Describe the forces and events that led to the present crime control model.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

10. ​The ideas of inmate classification, parole, and rehabilitative programs were first created and put into practice at the Elmira Reformatory for boys.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

REFERENCES:   The Rise of the Progressives

LEARNING OBJECTIVES:   ACOR.CLEA.16.03.04 – Understand the reforms advocated by the Progressives.

KEYWORDS:   Bloom’s: Remember

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Adolescence 17th Edition John Santrock

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1260058786 ISBN-13: 978-1260058789
Quick Buy

Test Bank For Infancy Development from Birth to Age 3, 2nd Edition By Dana Gross

Original price was: $100.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13:9780205115815
Quick Buy

Test Bank For Intercultural Communication A Contextual Approach 7th Edition by James W. Neuliep

Original price was: $95.00.Current price is: $45.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN: 9781506315133Edition 7th EditionVersion US EditionAuthor NeuliepRelease Date 2017Publisher SAGE
Quick Buy

Test Bank For A History and Philosophy of Sport and Physical Education 7Th Edition By Robert Mechikoff

Original price was: $75.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 978-1259922435 ISBN-10: 125992243X
Quick Buy

Test Bank For Adapted Physical Education and Sport 7th Edition by Winnick

Original price was: $75.00.Current price is: $50.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1718211112ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1718211117Publisher ‏ : ‎ Human Kinetics; Seventh editionauthors: Joseph P. Winnick , David L. Porretta
Quick Buy

Test Bank For Infants and Children Prenatal through Middle Childhood 8th Edition

Original price was: $100.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-13: 9780134167626
Quick Buy

A Guide to Crisis Intervention 5th Edition Kanel - Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $33.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1285739906 ISBN-13: 978-1285739908Publisher ‏ : ‎ Brooks/Cole; 5th editionAuthors: Kristi Kanel

 

 

Product has been added to your cart