TESTBANK RESOURCES

Pediatric Skills Occupational Therapy 3rd Edition by Solomon OBrien – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0323059104 ISBN-13: 978-0323059107Publisher ‏ : ‎ Mosby; 3rd editionAuthors: Jean W. Solomon MHS OTR/L,Jane Clifford O’Brien Ph.D. OTR/L

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.

Compare
SKU:000786000918

Pediatric Skills Occupational Therapy 3rd Edition by Solomon OBrien – Test Bank

Solomon: Pediatric Skills for Occupational Therapy Assistants, 3rd Edition

Chapter 02: Family System

Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. On what does the success of home-based intervention with children with disabilities most depend?

a. The conceptual framework guiding the intervention

b. The degree to which the intervention is supported by research

c. The extent to which the family is involved in its design and implementation

d. The skill of the practitioner in implementing therapy activities with children

ANS: C

2. Which statement best describes a family-centered approach to intervention?

a. Families are told to put their children in the hands of specialists who will design and implement therapy.

b. Families receive special training and instruction about disabilities.

c. Practitioners develop intervention plans in collaboration with families.

d. Practitioners tell families how to treat and educate their children.

ANS: C

3. Which statement is true concerning working with families according to family systems theory?

a. Families with children with disabilities have lots of problems and cannot rely on their instincts and natural abilities to parent their children.

b. The practitioner is always right when there is a disagreement with the family.

c. There is always one correct way or set of procedures that work with all families.

d. None of the above is true.

ANS: D

4. Which life cycle event(s) is(are) considered normal for families with children?

a. Child entering puberty

b. Child having frequent hospitalizations

c. Child’s school entry

d. Both A and C

e. All of the above

ANS: D

5. Which factor allows you to predict how a family will adapt to a crisis?

a. Cannot necessarily predict adaptation

b. Income level

c. Past experience with crises

d. Marital status

ANS: A

6. What is meant by reframing as a perceptual coping strategy?

a. Giving up and asking someone else to take charge

b. Ignoring a problem

c. Redefining a problem so that there are parts of the problem that can be managed and dealt with

d. Taking up a hobby such as picture framing

ANS: C

7. What is meant by solution-focused curiosity?

a. Analyzing family records and documents to assess family needs

b. Finding out as much about a family as possible, even if it means asking personal questions

c. Sharing information with your colleagues about family problems you encounter in practice

d. Showing nonjudgmental interest in families as a way of developing solutions to challenges

ANS: D

8. What is the best approach if a family consistently misses therapy appointments?

a. Give up because the family does not care about the child and does not understand the value of therapy.

b. Keep the therapy goals and continue to make appointments in hopes that the family will cooperate.

c. Report the family to the proper authorities to be investigated for negligence.

d. Reestablish the goals of therapy with family.

ANS: D

9. What is an important message to convey to families when first meeting them?

a. Demonstrate an interest in their child and respect for what the family is doing to support and parent their children.

b. Professionals have all of the answers.

c. The road ahead with a child with disabilities will be hard.

d. Therapy is the single most important activity in their child’s life.

ANS: A

10. Which general systems theory principle refers to the capacity for change?

a. Equifinality

b. Morphogenetic

c. Morphostatic

d. Volition

ANS: B

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Bates’ Guide To Physical Examination and History Taking 13th Edition Bickley Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 27Format: PDFISBN-13: 978-1496398178ISBN-10: 1496398173Publisher: LWWAuthors: Lynn S. Bickley MD FACP, Peter G.Szilagyi, Richard M. Hoffman, Rainier P. Soriano
Quick Buy

Nursing Informatics for the Advanced Practice Nurse 2nd Ed. Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $23.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 30Format: PDFISBN-13: 978-0826140456ISBN-10: 0826140459Publisher: ‎ LWWAuthors: FAAN McBride, Susan, FAAN Tietze, & Mari
Quick Buy

Seidel’s Guide to Physical Examination 9th Edition by Ball Test Bank

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
Quick Buy

Advanced Assessment: Interpreting Findings and Formulating Differential Diagnoses, 4th Edition Goolsby Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $21.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 22Format: PDFISBN-13: 978-0803668942ISBN-10: 0803668945Publisher: ‎ F.A. Davis CompanyAuthors: Mary Jo Goolsby, Laurie Grubbs
Quick Buy

Pharmacotherapeutics for Advanced Practice: A Practical Approach 4th Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 32Format: PDFISBN-13: 978-1496319968ISBN-10: 9781496319968Publisher: ‎ LWWAuthors: Virginia Poole Arcangelo, Andrew M.Peterson PharmD, Veronica Wilbur, Jennifer A. Reinhold
Quick Buy

Test bank for Varcarolis’ Foundations of Psychiatric Mental Health Nursing A Clinical 8th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $14.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download
  • ISBN-13: 978-0323389679
  • ISBN-10: 0323389678
  • Format: PDF
  • Language: English
  • Author: Margaret Jordan Halter
  • Publisher: ‎Saunders
Quick Buy

Evidence Based Practice in Nursing and Healthcare A Guide to Best Practice 2nd Edition Mazurek Melnyk Fineout Overhault

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 1605477788 ISBN-13: 978-1605477787Publisher ‏ : ‎ Lippincott Williams & Wilkins; 2nd editionAuthors: Ph.D. Melnyk, Bernadette Mazurek,Ellen Fineout-overholt

 

 

Product has been added to your cart