TESTBANK RESOURCES

Maternal Child Nursing Care Women’s Health 2nd Edition By Ward Hisley – Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10 ‏ : ‎ 9780803636651 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0803636651
Publisher ‏ : ‎ F.A. Davis Company; Second edition
Authors: Susan L. Ward Ph.D. RN, Shelton M.
Hisley Ph.D. RNC WHNP-BC

In Stock

$30.00

Compare
SKU:000786000905

Maternal Child Nursing Care Women’s Health 2nd Edition By Ward Hisley – Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. The clinic nurse is working with a mother and her 3-year-old child who have arrived for the child’s routine checkup. The nurse encourages the mother to return for her child’s measles-mumps-rubella immunization prior to the child’s entering school. This intervention is an example of what type of care?

A.

Mandatory health care

B.

Primary health prevention

C.

Secondary health prevention

D.

Tertiary health prevention

ANS: B

Of the three levels of prevention, the most desirable level is primary prevention. This encompasses health promotion and activities specifically meant to prevent disease from occurring—in this case, scheduling vaccinations. Secondary prevention refers to early identification and prompt treatment of a health problem before it has an opportunity to spread or become more serious. Tertiary prevention is intended to restore health to the highest functioning state that is possible. 

Cognitive Level: Knowledge/Remembering

Content Area: Pediatrics/Maternity

Patient Needs: Health Promotion and Maintenance

Integrated Process: Teaching/Learning

Difficulty: Moderate

PTS: 1

2. A nurse wishing to be an advocate for access to health care would most likely choose to participate in which of the following activities?

A.

Lobby for improved insurance access for all individuals, whether or not they are employed.

B.

Help establish fast-track or minor illness areas in local emergency rooms.

C.

Partner with medical centers to provide free services for low-income patients.

D.

Work with visiting nurses associations to create on-site clinics at day-care centers.

ANS: A

The biggest determinant of access to and quality of health care is one’s insurance status. The other actions might help improve access too, but would not be as effective as lobbying for improved ability for all individuals to get insurance. 

Cognitive Level: Application/Applying 

Content Area: Pediatrics/Maternity

Patient Needs: Health Promotion and Maintenance

Integrated Process: Nursing Process: Implementation

Difficulty: Moderate

PTS: 1

3. A nurse working with an after-school program is concerned about the lack of health literacy in the students’ parents. What action would best address this need?

A.

Conduct a monthly health-related seminar for parents.

B.

Investigate grants or other funding for a computer bank.

C.

Invite parents to healthy cooking demonstrations.

D.

Provide brochures on a variety of health problems.

ANS: B

The disparity between people who have access to technology and those who do not is directly related to health literacy and knowledge. The amount of information doubles every 6 years, so it is not possible to keep track of all the latest health news by accessing brochures, books, or periodicals. Having access to computers would greatly increase health literacy. The other options are certainly helpful, but would not be as far-reaching as providing access to online material. 

Cognitive Level: Analysis/Analyzing 

Content Area: Pediatrics/Maternity

Patient Needs: Health Promotion and Maintenance

Integrated Process: Teaching/Learning

Difficulty: Difficult

PTS: 1

4. A nurse is caring for a patient near the end of life whose wishes regarding care are not known. The two sons disagreed with the two daughters about future medical plans for the patient during a recent family conference, and now the sons and daughters are not talking to one another. What action by the nurse would be best to help resolve this dilemma?

A.

Call the facility’s ethics committee and request a formal consultation.

B.

Have social work coordinate another family meeting to discuss the issue.

C.

Meet with the sons and daughters separately to discuss their wishes.

D.

Request that the physician tell the family what is in the patient’s best interests.

ANS: A

Ethical principles in health care are often in conflict, and it takes a skilled person to negotiate and mediate these situations. Ethics committees exist in most health-care facilities that are experienced in confronting these difficult situations. The best response would be for the nurse to request a consultation from the ethics committee. Another family meeting may not work, as the family already disagrees and tensions are high. The other options may be helpful, but are not as vital as a formal ethics committee consultation. Meeting privately with the sons and daughters might give the nurse some insight into their positions, but would not be as effective as utilizing the expertise on the committee. The physician should not decide what is in the patient’s best interests, as this is paternalistic and violates the principle of autonomy.

Cognitive Level: Application/Applying 

Content Area: Pediatrics/Maternity

Patient Needs: Safe and Effective Care Environment: Management of Care

Integrated Process: Communication and Documentation

Difficulty: Moderate

PTS: 1

5. A mother and her 12-year-old daughter visit the clinic often because of the daughter’s asthma. The clinic nurse recognizes that one of the most important nursing actions in this situation is which of the following?

A.

Continue to schedule regular clinic visits for the child to follow her condition.

B.

Give the mother time to talk about her daughter’s illness while she is present.

C.

Listen patiently to the child as she talks about her illness, letting her tell her story.

D.

Regulate and modify the child’s medications in response to her asthma symptoms.

ANS: C

Research shows that children feel that health-care providers don’t really listen to them. It is important to advocate for the child and to develop a therapeutic relationship characterized by a caring attitude. The nurse should encourage the child to discuss her asthma and modify interventions accordingly. 

Cognitive Level: Application/Applying

Content Area: Pediatrics/Maternity

Patient Needs: Psychosocial Integrity

Integrated Process: Communication and Documentation

Difficulty: Difficult

PTS: 1

6. The nurse managing a pediatric clinic often sees single mothers with children. What action by the nurse would best help this population of women access health care?

A.

Arrange to have evening and weekend hours.

B.

Offer sample medications instead of prescriptions.

C.

Provide a play center for waiting children.

D.

Provide bus tokens for transportation to the clinic.

ANS: A

Single mothers with children constitute 82% of the poverty population. “Welfare to work” programs are now compulsory, and women must work in order to receive aid. Offering evening and weekend hours could accommodate more women who cannot afford to miss time off from work. The other options might be helpful for some patients and families, but to have the greatest impact on the largest group of people, accommodating work schedules is important for this population of women.

Cognitive Level: Application/Applying

Content Area: Pediatrics/Maternity

Patient Needs: Health Promotion and Maintenance

Integrated Process: Nursing Process: Implementation

Difficulty: Easy

PTS: 1

7. A community health nurse explains to the nursing student that the best health-related programming includes which of the following elements?

A.

Has both individual and societal components

B.

Is directed toward individual responsibility

C.

Provides incentives to compensate healthy choices

D.

Requires legislation to truly be effective

ANS: A

Intervention programs must be multi-tiered and oriented to the broader social context in which they occur, because that is where patients are located. Programs directed toward only individuals are less successful. Programs and interventions do not need to include legislation or incentives.

Cognitive Level: Comprehension/Understanding 

Content Area: Pediatrics/Maternity

Patient Needs: Health Promotion and Maintenance

Integrated Process: Teaching/Learning

Difficulty: Easy

PTS: 1

8. A nursing student wishes to investigate national health goals. Where should the student research this information?

A.

Cochrane Database

B.

Cumulative Index of Nursing and Allied Health Literature

C.

Government websites

D.

Healthy People initiative

ANS: D

The Healthy People initiative is the blueprint for the nation’s health goals. Updated every 10 years, it lists national health priorities. Information related to the Healthy People initiative can be found on the other sites, but they are secondary sources. The student would do best to investigate the primary source.

 

Cognitive Level: Application: Applying 

Content Area: Pediatrics/Maternity

Patient Needs: Health Promotion and Maintenance

Integrated Process: Teaching/Learning

Difficulty: Easy

PTS: 1

9. A nurse is interested in primary prevention programs. Which of the following activities would this nurse choose to do?

A.

Assist with blood pressure screening at the local mall.

B.

Collect and distribute used eyeglasses for poor people.

C.

Staff a mobile mammogram unit for underserved groups.

D.

Teach teenagers about the dangers of texting and driving.

ANS: D

Primary prevention includes activities designed to keep health problems from happening. It often includes education. Teaching teens the dangers of texting and driving will (hopefully) prevent motor vehicle crashes. Secondary prevention is screening, early detection, and prompt treatment for health problems. Providing blood pressure screening and mammograms are examples of secondary prevention. Tertiary prevention attempts to restore health to its highest level of functioning. Providing eyeglasses for needy people with vision problems is an example of tertiary prevention. 

Cognitive Level: Application/Applying 

Content Area: Pediatrics/Maternity

Patient Needs: Health Promotion and Maintenance

Integrated Process: Nursing Process: Implementation

Difficulty: Moderate

PTS: 1

10. A nurse wants to work in the community providing secondary prevention activities. Which action would this nurse choose to do?

A.

Educate teenage girls about birth control options.

B.

Provide STD/STI testing at the local youth center.

C.

Staff the county health department flu shot clinic.

D.

Volunteer to drive cancer patients to receive their treatments.

ANS: B

Secondary prevention is screening, early detection, and prompt treatment for health problems. Testing youths for STD/STIs is an example of secondary prevention. Primary prevention includes activities designed to keep health problems from happening. It often includes education. Educating teenage girls about birth control options will (hopefully) prevent unintentional pregnancies and is an example of primary prevention. Likewise, staffing the flu shot clinic is also an example of primary prevention. Tertiary prevention attempts to restore health to its highest level of functioning. Driving cancer patients to their treatments is an example of tertiary prevention.

Cognitive Level: Application/Applying 

Content Area: Pediatrics/Maternity

Patient Needs: Health Promotion and Maintenance

Integrated Process: Nursing Process: Implementation

Difficulty: Moderate

PTS: 1

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Maternity and Pediatric Nursing 4th Edition Ricci Kyle Carman Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 51 Format: PDF ISBN-13: 978-1975139766 ISBN-10: 1975139763 Publisher: ‎LWW; 4th edition Authors: Susan Ricci, Theresa Kyle, Susan Carman

Burns’ Pediatric Primary Care 7th Edition Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download Chapters: 46 Format: PDF ISBN-13: 978-0323581967 ISBN-10: 032358196X Publisher: ‎Elsevier Authors: Dawn Lee Garzon, Nancy Barber Starr, etc.

Essentials of Maternity Newborn & Women's Health Nursing 5th Edition Ricci Test Bank

$20.00
(0 Reviews)
  • ISBN-13: 978-451193992 ISBN-10: 1451193998
  • Format: PDF 
  • Status: In Stock
  • Language: English
  • Authors: Susan Ricci
  • Publisher: ‎LWW

Essentials of Maternity, Newborn, and Women’s Health Nursing 4th Ed. Test Bank

$15.00
(0 Reviews)
  • Chapters: 24
  • Chapters: 24
  • ISBN-13: 978-1451193992
  • ISBN-10: 1451193998
  • Publisher: ‎LWW
  • Authors: Susan Ricci

Test Bank for Child Health Nursing 3rd Edition by Jane W. Ball

$25.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 0132840073 ISBN-13: 978-0132840071 Authors: Jane W. Ball DrPH RN CPNP, Ruth C. Bindler, Kay J. Cowen Publisher ‏ : ‎ Pearson; 3rd edition

Test Bank for Maternal and Child Health Nursing 7th Edition By Pillitteri Pillitteri

$25.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10: 1451187904 ISBN-13: 978-1451187908 Publisher: Lippincott Williams & Wilkins; 7th edition Author: R. N. Pillitteri, Adele, Ph. D.

Maternal Child Nursing Care Women's Health 2nd Edition By Ward Hisley - Test Bank

$30.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10 ‏ : ‎ 9780803636651 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0803636651 Publisher ‏ : ‎ F.A. Davis Company; Second edition Authors: Susan L. Ward Ph.D. RN, Shelton M. Hisley Ph.D. RNC WHNP-BC

Product has been added to your cart