TESTBANK RESOURCES

Essentials of Anatomy & Physiology 6th Edition By Scanlon Sanders -Test Bank

Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 8184487940 ISBN-13: 978-8184487947Publisher ‏ : ‎ FA DAVISAuthor: SCANLON

In Stock

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.

Compare
SKU:000786000868

Essentials of Anatomy & Physiology 6th Edition By Scanlon Sanders -Test Bank

Chapter 1 (MC): Organization and General Plan of the Body

MULTIPLE CHOICE

1. An organ shaped like a hollow tube probably ___ something.

a.

divides

c.

protects or supports

b.

transports

d.

covers

ANS: B PTS: 1 REF: Rev Ques 1

2. An organ that is hard and strong probably ___ something.

a.

moves

c.

protects or supports

b.

transports

d.

covers

ANS: C PTS: 1 REF: Rev Ques 1

3. An organ that is a flat sheet probably ___ something.

a.

moves

c.

protects or supports

b.

transports

d.

covers

ANS: D PTS: 1 REF: Rev Ques 1

4. An organ that is able to contract probably ___ something.

a.

moves

c.

protects or supports

b.

divides

d.

covers

ANS: A PTS: 1 REF: Rev Ques 1

5. An organ that is shaped like a sac or sphere with a tube leading out probably ___ something.

a.

covers

c.

divides

b.

secretes

d.

supports

ANS: B PTS: 1 REF: Rev Ques 1

6. In anatomic position, the hands are ___ and the feet are ___.

a.

palms forward/parallel

c.

palms forward/at a right angle

b.

palms backward/at a right angle

d.

palms backward/parallel

ANS: A PTS: 1 REF: Rev Ques 2

7. The deltoid area is ___ to the gluteal area.

a.

superior

c.

external

b.

inferior

d.

internal

ANS: A PTS: 1 REF: Rev Ques 2

8. The umbilical area is ___ to the lumbar area.

a.

dorsal

c.

proximal

b.

posterior

d.

ventral

ANS: D PTS: 1 REF: Rev Ques 2

9. The plantar area is ___ to the femoral area.

a.

superior

c.

proximal

b.

distal

d.

central

ANS: B PTS: 1 REF: Rev Ques 2

10. The inguinal area is ___ to the perineum.

a.

lateral

c.

central

b.

medial

d.

inferior

ANS: A PTS: 1 REF: Rev Ques 2

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Anatomy and Physiology The Unity of Form Function 9th Edition Saladin Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 29Format: PDFISBN-13: ‎978-1260256000ISBN-10: ‎1260256006Author: Kenneth SaladinPublisher: ‎MG. Hill; 9th edition
Quick Buy

Fundamentals of Anatomy & Physiology 11th Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $21.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 29Format: PDFISBN-13: 978-0134396026ISBN-10: 0134396022Publisher: ‎ PearsonAuthors: Frederic Martini, Judi Nath, Edwin Bartholomew
Quick Buy

Guyton and Hall Textbook of Medical Physiology 14th Edition Hall Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
  • Instant Download Digital Delivery
  • Publisher ‏ : ‎ Elsevier; 14th edition (June 30, 2020)
  • Language ‏ : ‎ English
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0323597122
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0323597128
Quick Buy

Human Physiology An Integrated Approach 7th Edition By Silverthorn -Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadISBN-10: 0321981227 ISBN-13: 978-0321981226Publisher ‏ : ‎ Pearson; 7th editionAuthor: Dee Unglaub Silverthorn
Quick Buy

Understanding Anatomy & Physiology 3rd Edition Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $23.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadChapters: 25Format: PDFISBN-13:978-0803676459ISBN-10: 080367645XPublisher: ‎ FA DavisAuthor: Gale Sloan Thompson
Quick Buy

Test Bank for Advanced Physiology and Pathophysiology: Essentials for Clinical Practice

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
  • Digital Download Instant Delivery
  • Publisher ‏ : ‎ Springer Publishing Company; 1st edition (March 31, 2020)
  • Language ‏ : ‎ English
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0826177077
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0826177070
Quick Buy

Test Bank For Hole’s Human Anatomy And Physiology, 14th Edition

Original price was: $55.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant DownloadBy: David N. Shier Dr., Jackie L. Butler,Ricki Lewis Dr.Publisher: McGraw HillISBN-10: 0078024293ISBN-13: 9780078024290

 

 

Product has been added to your cart