TESTBANK RESOURCES

Test Bank for Anderson’s Business Law and the Legal Environment, Standard Volume, 22nd Edition 22nd Edition

Digital item No Waiting Time Instant Download
ISBN-10 ‏ : ‎ 1133587593
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133587590
Publisher ‏ : ‎ South-Western College Pub; 22nd edition
Authors: David P. Twomey, Marianne M. Jennings

In Stock

$30.00

Compare
SKU:000786000965

Test Bank for Anderson’s Business Law and the Legal Environment, Standard Volume, 22nd Edition 22nd Edition

Chapter 1—THE NATURE AND SOURCES OF LAW

TRUE/FALSE

1.The pattern of rules that society uses to control the conduct of individuals in their relationships is called law.

ANS:TMSC:AACSB Analytic

2.The law works to cause our society to operate in an inefficient manner.

ANS:FMSC:AACSB Analytic

3.Law is often defined as the body of principles that courts will enforce.

ANS:TMSC:AACSB Analytic

4.Jane asserts she has a legal right. Jane is really saying she has an obligation to perform or refrain from performing an act.

ANS:FMSC:AACSB Analytic

5.Rights always stand alone, without any duties.

ANS:FMSC:AACSB Analytic

6.Rights guaranteed in the United States Constitution are accompanied by duties.

ANS:TMSC:AACSB Analytic

7.Court decisions and statutes can take away rights created by the United States Constitution.

ANS:FMSC:AACSB Analytic

8.One of our most important rights is the right of privacy.

ANS:TMSC:AACSB Analytic

9.The right to be secure against unreasonable searches and seizures conducted by the police is guaranteed by state statute.

ANS:FMSC:AACSB Analytic

10.The United States Constitution provides that we have a right to be free from intrusions by others.

ANS:TMSC:AACSB Analytic

11.The private life of a nonpublic citizen is subject to public scrutiny.

ANS:FMSC:AACSB Analytic

12.One advantage of our current legal system is that the growth of technology has not created many new laws.

ANS:FMSC:AACSB Analytic

13.The right of privacy does not apply to intrusions into our privacy by means of new technology.

ANS:FMSC:AACSB Analytic

14.Several layers of law are enacted at different levels of government to provide the framework for business and personal rights and duties.  At the base of this framework of laws is constitutional law.

ANS:TMSC:AACSB Analytic

15.A constitution is a body of principles that establishes the structure of a government and the relationship of that government to the people who are governed.

ANS:TMSC:AACSB Analytic

16.Statutes are the only source of law.

ANS:FMSC:AACSB Analytic

17.Within each state in the United States, only one constitution is in force.

ANS:FMSC:AACSB Analytic

18.In addition to state legislatures and the United States Congress, all cities, counties, and other governmental subdivisions have some power to adopt ordinances within their sphere of operation.

ANS:TMSC:AACSB Analytic

19.Both Congress and state legislatures enact statutory law.

ANS:TMSC:AACSB Analytic

20.Administrative regulations are a type of law.

ANS:TMSC:AACSB Analytic

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Test Bank For The Legal Environment of Business 12th Edition by by Roger E. Meinersq

$19.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1285428222 ISBN-10: 1285428226

Test Bank For The Legal Environment of Business 11th Edition by Roger E. Meiners

$24.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-0538473996 ISBN-10: 0538473991

Test Bank For The Legal Environment of Business Text and Cases 9th Edition by Cross

$28.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-13: 978-1285428949 ISBN-10: 9781285428949

Business Law In Canada 11th Edition by Yates - Test Bank

$23.00
(0 Reviews)
  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0133847136
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0133847130
  • Publisher ‏ : ‎ Pearson Canada; 11th edition (Jan. 1, 2016)
  • Author Richard A. Yates  Teresa Bereznicki-Korol, Trevor Clarke 
  • Edition 11th

Test Bank for Anderson's Business Law And The Legal Environment 21st Edition by David P. Twomey

$35.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10 ‏ : ‎ 0324786689 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0324786682 Publisher ‏ : ‎ South-Western College/West; 21st edition David P. Twomey, Marianne M. Jennings

Test Bank For Anderson's Business Law and the Legal Environment: Comprehensive, International Edition

$20.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10 ‏ : ‎ 0538749903 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538749909 Publisher ‏ : ‎ South-Western; 21st edition Authors: David P. Twomey, Marianne Jennings

Test Bank for Anderson's Business Law and the Legal Environment, Standard Volume, 22nd Edition 22nd Edition

$30.00
(0 Reviews)
Digital item No Waiting Time Instant Download ISBN-10 ‏ : ‎ 1133587593 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133587590 Publisher ‏ : ‎ South-Western College Pub; 22nd edition Authors: David P. Twomey, Marianne M. Jennings

Product has been added to your cart